RATIOANALYSE MANAGEMENT HORECA EN CONSULTING NV

bedrijfsfiche
einde boekjaarsolvabiliteit Isolvabiliteit IIliquiditeitrentabiliteit
2021-03-31 -8.740.100.10-1.99
2020-03-31 -2.260.310.310.31
2019-03-31 -3.130.240.24-0.36
2018-03-31 -0.650.610.530.32
2017-03-31 -1.210.450.38-0.24
2016-03-31 -0.970.510.43-0.05
2015-03-31 0.021.020.410.09
2014-03-31 -0.020.980.640.06
2013-03-31 -0.050.950.640.05
2012-03-31 -0.060.950.69-0.08

Voeg deze onderneming toe aan je watchlist en ontvang een e-mail bij elke publicatie van deze onderneming in het Belgisch Staatsblad.

Solvabiliteit I

Eigen vermogen / Totaal vermogen ( 10/15 / 10/49 )

Solvabiliteit II

Totaal vermogen / Schulden ( 10/49 / 10/49 )

Rentabiliteit

Winst/verlies vh boekjaar (9904) / Totaal activa (20/58)

Current ratio

Current ratio of Liquiditeitsratio in ruime zin
( Vlottende activa [29/58] - vorderingen op meer dan 1 jaar [29]) / (schulden op ten hoogste 1 jaar [42/48] + overlopende rekeningen passiva [492/3] )
De current ratio moet groter zijn dan 1. Indien de current ration klainer is dan 1, kan de onderneming in liquiditeitsproblemen komen. Een current ratio van 1.2 - 1.3 blijkt een gezonde situatie.