RATIOANALYSE BELGIAN SWEETS DESIGN NV

bedrijfsfiche
einde boekjaarsolvabiliteit Isolvabiliteit IIliquiditeitrentabiliteit
2023-04-30 0.562.292.260.07
2022-04-30 0.502.001.990.12
2021-04-30 0.471.881.820.24
2020-04-30 0.481.911.810.26
2019-04-30 0.441.801.660.32
2018-04-30 0.221.291.190.23
2017-04-30 0.291.411.340.08
2016-04-30 0.331.501.550.07
2015-04-30 0.552.202.470.06
2014-04-30 0.471.882.220.07
2013-04-30 0.461.862.590.15
2012-04-30 0.371.602.370.15

Voeg deze onderneming toe aan je watchlist en ontvang een e-mail bij elke publicatie van deze onderneming in het Belgisch Staatsblad.

Solvabiliteit I

Eigen vermogen / Totaal vermogen ( 10/15 / 10/49 )

Solvabiliteit II

Totaal vermogen / Schulden ( 10/49 / 10/49 )

Rentabiliteit

Winst/verlies vh boekjaar (9904) / Totaal activa (20/58)

Current ratio

Current ratio of Liquiditeitsratio in ruime zin
( Vlottende activa [29/58] - vorderingen op meer dan 1 jaar [29]) / (schulden op ten hoogste 1 jaar [42/48] + overlopende rekeningen passiva [492/3] )
De current ratio moet groter zijn dan 1. Indien de current ration klainer is dan 1, kan de onderneming in liquiditeitsproblemen komen. Een current ratio van 1.2 - 1.3 blijkt een gezonde situatie.